Bosz: "Als wij goed spelen, worden ze vanzelf stiller"

Ger
2 augustus 2016, 19:57

Trainer Peter Bosz wil zich woensdagavond met Ajax niet nog eens laten verrassen door PAOK Saloniki. De Amsterdammers speelden een week geleden op eigen veld teleurstellend met 1-1 gelijk. De winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de laatste kwalificatieronde in de Champions League.

"Natuurlijk is het spannend, maar dat vind ik juist zo mooi aan mijn vak. Het gaat morgen om het resultaat, dus als het net als in 2010 opnieuw 3-3 wordt, dan zou ik ervoor tekenen", verwijst Bosz op de persconferentie naar de eerdere dubbele confrontatie tussen beide clubs. Of het publiek voor de traditionele heksenketel kan zorgen, is volgens de coach nog maar afwachten. "Dat ligt voor een groot gedeelte bij ons. Als wij goed spelen, worden ze vanzelf rustiger en stiller. Als wij veel fouten maken, gaan ze juist meer achter hun ploeg staan. We zullen goed moeten beginnen. Dat is ook onze manier van spelen. Wij willen er altijd vanaf het begin bovenop klappen."

Bosz heeft op Griekse bodem Nemanja Gudelj terug. De middenvelder ontbrak vanwege een schorsing in de eerste wedstrijd tegen PAOK. Riechedly Bazoer lijkt bovendien op tijd hersteld van een bovenbeenblessure die hem vorige week nog aan de kant hield. "Ik ga ervan uit dat ze morgen spelen", aldus Bosz. "In het geval van Bazoer wil ik de laatste training nog bekijken of hij inderdaad kan spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen