Barça verschalkt Leicester ondanks puike goals Musa

3 augustus 2016, 22:04

FC Barcelona heeft in het kader van de vriendschappelijke International Champions Cup van Leicester City gewonnen. De kampioen van Spanje was in de met 42.879 toeschouwers gevulde Friens Arena in Stockholm met 4-2 te sterk voor de kampioen van Engeland.

Barcelona leek aanvankelijk geen kind te hebben aan Leicester City. Nadat Munir El Haddadi voor de openingstreffer had gezorgd, frommelde Luis Suárez de Catalanen op karakteristieke wijze naar de 2-0. Toen Munir voor rust zijn tweede maakte, leek de strijd gestreden. Het tegendeel was echter waar. Oud-VVV'er Ahmed Musa bracht de spanning met een fraaie solo en een pegel in het dak van het doel terug: 3-2. In de slotfase maakte Rafa Mujica namens Barça echter een einde aan de onzekerheid, door de vierde Catalaanse treffer te maken.

Barça trapt het officiële seizoen af met twee Supercup-wedstrijden tegen Sevilla (14 en 17 augustus). Op 20 augustus opent de Catalaanse topclub het Primera División-seizoen tegen Real Betis (thuis). Leicester City opent de Premier League met een uitwedstrijd tegen promovendus Hull City op 13 augustus.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen