Ajax kent mogelijke tegenstanders in play-offs CL

4 augustus 2016, 08:49

Hoewel het spel absoluut niet de schoonheidsprijs verdiende, wist Ajax zich woensdagavond naar de play-offs van de Champions League te vechten. De Amsterdammers zegevierden in de derde voorronde van het prestigieuze internationale toernooi onverdiend met 1-2 bij PAOK Saloniki. De ploeg van coach Peter Bosz kent haar mogelijke tegenstanders in de play-offs al.

Ajax heeft een geplaatste status bij de loting voor de play-offs van de Champions League, die komende vrijdag om 12.00 uur plaatsvindt. Dat houdt in dat de zwaarste tegenstanders in ieder geval ontlopen worden. Dat zijn Manchester City, FC Porto, Villarreal en Borussia Mönchengladbach. De opponenten die overblijven zijn AS Roma, FK Rostov, AS Monaco, Steaua Boekarest en Young Boys Bern.

Vorig seizoen werd Ajax in de derde voorronde van de Champions League uitgeschakeld door Rapid Wien, maar dit jaar zijn de Amsterdammers dus al verder gekomen. Dat betekent dat – mocht de groepsfase van de Champions League niet bereikt worden – er minimaal door de Ajacieden gevoetbald wordt in de poulefase van de Europa League.

De play-offs van de Champions League worden afgewerkt op 16 en 17 en 23 en 24 augustus.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen