Klaassen is de held van Ajax: "Ik mag niet klagen"

3 augustus 2016, 23:41

Zoals een echte aanvoerder betaamt, nam Davy Klaassen woensdagavond Ajax bij de hand in de derde voorronde van de Champions League. Met twee doelpunten, een penalty en een droog schot, schoot de middenvelder de Amsterdammers naar een 1-2 zege bij PAOK Saloniki én de play-offs van de Champions League.

Klaassen is dus de held van Ajax. "Ik heb twee keer gescoord en we zijn door, ik kan niet klagen", sprak de captain na afloop met een glimlach bij Ziggo Sport. "Het was verder wel moeilijk voetballen. We speelden niet geweldig. In de eerste helft kregen we veel te veel kansen tegen en ging de bal niet snel genoeg rond, waardoor zij het konden belopen. Wij kregen weinig echte kansen."

Ajax speelde in een, voor wedstrijden, behoorlijk nieuw systeem. Het oogde, misschien daardoor, wat onwennig. "We hebben wel een paar keer zo getraind. De dingen waren daardoor in ieder geval wel duidelijk. Maar als je dit systeem speelt, dan moet je de bal sneller laten gaan en goed aansluiten bij voorzetten. Dat gebeurde soms niet", aldus Klaassen.

"Het was een lastig potje, maar het dit is wel lekker", sprak Klaassen verder. "We gaan door, dat is weleens anders geweest."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen