Stegeman: "Heracles heeft grote kans om door te gaan"

Ger
4 augustus 2016, 09:02

Heracles Almelo maakt zich op voor de eerste officiële Europese uitwedstrijd in de clubhistorie. Voor trainer John Stegeman is er in Portugal echter weinig ruimte om te genieten. Hij wil met zijn ploeg koste wat kost de volgende voorronde van de Europa League bereiken.

Heracles gaf een week eerder in eigen stadion tegen Arouca een 1-0 voorsprong uit handen (1-1). "Hoe leuk het avontuur ook is, we willen de volgende ronde halen. Het zal een totaal andere wedstrijd worden dan vorige week, zij zullen op de 0-0 spelen en dat kunnen ze ook", zegt Stegeman tegen de NOS. "De omgeving, de weg hierheen, de scheidsrechter, niets is een excuus, we gaan uit van onze eigen kracht. Ik wil ook niet hoog van de toren blazen, maar we hebben een grote kans om door te gaan.''

Aanvoerder Thomas Bruns wil met zijn ploeg niet te enthousiast van start gaan. "We moeten geduldig wachten op onze kansen. Het heeft geen zin om meteen te gaan stormen en rammen. Daarmee spelen we de tegenstander alleen maar in de kaart."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen