Ajax en AZ wachten op loting; mogelijke tegenstanders

5 augustus 2016, 09:36   Bijgewerkt: 5 augustus 2016, 12:27

Ajax en AZ zitten vanmiddag (vrijdag) in de koker bij de lotingen voor de play-offs van de Champions League en de Europa League. De Amsterdammers en Alkmaarders zijn door hun overwinningen op respectievelijk PAOK Saloniki en PAS Giannina nog één horde verwijderd van de poulefase.

Ajax heeft een geplaatste status bij de loting voor de play-offs van de Champions League, die om 12.00 uur plaatsvindt. Dat houdt in dat de zwaarste tegenstanders in ieder geval ontlopen worden. Dat zijn Manchester City, FC Porto, Villarreal en Borussia Mönchengladbach. De opponenten die overblijven zijn AS Roma, FK Rostov, AS Monaco, Steaua Boekarest en Young Boys Bern. Plaatsen de Amsterdammers zich tegen een van deze ploegen niet voor de groepsfase van de CL, dan wordt er nog wel in de poulefase van de Europa League gevoetbald.

AZ kent haar mogelijke tegenstanders ook in de play-offs van de Europa League. De ploeg uit Alkmaar treft AEK Larnaca, Rosenborg, Dinamo Tbilisi, Vojvodina of Beitar Jerusalem. Dat heeft de voorloting op vrijdagochtend uitgewezen. De loting voor de play-offs speelt zich om 13.00 uur af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen