Luis Enrique: "Hebben nu beste groep van laatste drie jaar"

9 augustus 2016, 19:01

FC Barcelona-coach Luis Enrique denkt dat zijn selectie voor het nieuwe seizoen meer kwaliteit herbergt dan in de afgelopen twee jaargangen het geval was. De Catalaanse club versterkte zich deze zomer met Lucas Digne, Denis Suarez, Samuel Umtiti en Andre Gomes. Met uitzondering van Dani Alves (Juventus) raakte Barça deze transferperiode tot dusver geen vaste basisspelers kwijt.

"De nieuwe aanwinsten zijn fysiek van een heel hoog niveau. Ze zijn al nagenoeg in vorm en hebben hun huiswerk reeds gemaakt", zegt Luis Enrique op de officiële website van FC Barcelona. "Ze zijn nu al beter dan verwacht en komen hier om te knokken voor een plek in het elftal. Ze zijn nog jong, maar hebben meer dan voldoende kwaliteiten. Ze weten dat ze alleen hier terecht kunnen als ze competitief zijn."

"Ik wil niet als een dwaas overkomen, maar volgens mij hebben we op papier de beste selectie van de afgelopen drie seizoenen. Het voelt alsof deze ploeg nog niets heeft gewonnen en dat is de beste situatie voor een trainer. Ik heb een unieke selectie, die deze zomer op uitstekende wijze is versterkt. Het is nu aan ons om meer prijzen te pakken voor de club", besluit Luis Enrique.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen