Peters verwacht alsnog akkoord, Lamprou is kritiek beu

14 augustus 2016, 15:05

Willem II kent een uitermate teleurstellende start van het seizoen. Vorige week werd in eigen stadion met 1-4 van Vitesse verloren, vandaag (zondag) gingen de Tilburgers met 3-1 onderuit bij Heracles Almelo. Ondertussen wordt aanvoerder Jordens Peters in verband gebracht met sc Heerenveen en is doelman Kostas Lamprou het doelwit van kritiek.

Peters staat nadrukkelijk in de belangstelling van Heerenveen, waar zijn oud-coach Jurgen Streppel nu zit. "De situatie is gewoon nog hetzelfde als vorige week. Het kan mijn laatste wedstrijd voor Willem II zijn geweest, maar dat hoeft niet zo te zijn. Ik hoop wel dat er deze week duidelijkheid komt. Ik verwacht dat de clubs er deze week netjes uit gaan komen", aldus de captain van de Tricolores bij FOX Sports.

Lamprou leidde de nederlaag bij Heracles in met een fout, maar keepte daarna een prima wedstrijd. Toen hij na afloop van het duel geconfronteerd werd met zijn fouten – vorige week ging het ook mis – raakte dat hem. "Ik voel dat ik van alle kanten wordt aangevallen", sprak de Griekse goalie. "Ik weet niet waarom dat zo is, maar ik ben er niet echt blij mee. Iedereen vindt het denk ik verschrikkelijk dat een kleine keeper toch op het hoogste niveau kan spelen. Daar ben ik eerlijk gezegd een beetje klaar mee."

Toch is Lamprou wel zelfkritisch. "Het is natuurlijk een fout, klaar. Maar het gaat te ver om iedere week de schuld aan Kostas Lamprou te geven. Ik heb tegen Heracles bijvoorbeeld ook goede dingen laten zien", aldus de sluitpost, die onder meer een penalty van Paul Gladon stopte. "Waarschijnlijk willen mensen dat niet zien", bromt Lamprou.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen