Bosz houdt tegen Willem II geen rekening met Rostov

19 augustus 2016, 16:30

Ajax speelt zaterdag gewoon in haar sterkste opstelling in de thuiswedstrijd tegen Willem II, ook al wacht volgende week de return in Rusland tegen FC Rostov voor een plek in de groepsfase van de Champions League. Ajax speelde dinsdag met 1-1 gelijk tegen Rostov.

"We moeten morgen winnen van Willem II, dus de beste elf spelen. Ik houd geen rekening met Rostov", zegt coach Peter Bosz op de officiële website van Ajax. Over de tegenstander uit Tilburg vertelt hij: "Willem II is normaal een ploeg die wil voetballen, het team dicht bij de spits laat spelen. Maar wellicht is dat zaterdag iets anders. Onze manier van spelen dwingt tegenstanders vaak iets meer terug."

Ajax moest vorige week in de eigen ArenA genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel tegen Roda JC Kerkrade. "Ik was heel kritisch na de wedstrijd tegen Roda JC", vervolgt Bosz. "Maar toen ik de wedstrijd tegen Roda JC terug zag, vond ik hem minder slecht dan toen ik op de bank zat. We hadden het duel veel eerder moeten beslissen. We moeten ook tegen Willem II gewoon scoren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen