Van de Looi hoeft spelers niet te motiveren voor 'Ajax'

19 augustus 2016, 20:16

Willem II ging in de eerste twee wedstrijden van het nieuwe eredivisieseizoen onderuit tegen Vitesse en Heracles Almelo. De Tilburgers zullen aan de bak moeten om dit weekend van de nul af te komen. Ze moeten zaterdag namelijk op visite bij Ajax.

"Een wedstrijd tegen Ajax is iets waar de spelers altijd naar uit kijken en waar ze zich van hun beste kant willen laten zien. Er is weinig voor nodig om ze voor deze wedstrijd te motiveren. Dit is altijd een mooi affiche", meldt coach Erwin van de Looi op de clubwebsite het ene cliché na het andere. "Makkelijk wordt het natuurlijk niet, enkel PSV is vorig seizoen hoger geëindigd."

Van de Looi wil niet te lang stil staan bij de wedstrijd tegen Heracles. "Dat was niet goed en dat weten de spelers ook. Deze wedstrijd hebben we uitvoerig besproken en een streep onder gezet. We moeten niet in de war raken na de vorige twee wedstrijden. Morgen staan we er weer als een team", besluit hij. Van de Looi kan tegen Ajax beschikken over Pele van Anholt en Darryl Lachman, die deze week werden vastgelegd. Anouar Kali is nog afwezig.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen