Anderlecht laat punten liggen, Ajax-target Bailey trefzeker

21 augustus 2016, 21:52

Voor de tweede keer dit seizoen heeft Anderlecht punten laten liggen. Daardoor staat de Belgische topclub na vier speelronden op twee zeges en hetzelfde aantal gelijke spelen. Anderlecht wist zondag niet te winnen van Eupen.

Eupen nam na twintig minuten brutaal de leiding tegen Anderlecht. Capel tekende voor het openingsdoelpunt. Mamadou Sylla zorgde voor nog meer vreugde op de tribune door vlak voor rust de score te verdubbelen. Lukasz Teodorczyk bracht de spanning terug, waarna een eigen doelpunt van Davy Roef voorkwam dat Anderlecht onderuit ging. Anderlecht staat twee punten achter koploper Zulte Waregem.

Racing Genk bleef op zijn beurt eenvoudig overeind op bezoek bij Sporting Lokeren: 0-3. Mbwana Samatta was verantwoordelijk voor de eerste twee doelpunten. Dat deed hij in een tijdsbestek van vijf minuten, vlak voor rust. Ajax-target Leon Bailey bepaalde vlak na de theepauze de eindstand op 0-3 in het voordeel van de gasten.

Ook AA Gent voldeed aan zijn plicht door te winnen. Voor eigen publiek rekende het af met KVC Westerlo. De bezoekers kwamen knap op voorsprong tegen Gent. Jeremy Perbet boog de achterstand om in een voorsprong voor Gent, waarna het uitliep naar 4-1. Het slotakkoord was voor Elton Acolatse met de 4-2. Gent heeft na vier duels acht punten, Genk doet het met een punt minder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen