Gelouterde scheidsrechter voor Ajax in Rusland

22 augustus 2016, 12:15   Bijgewerkt: 22 augustus 2016, 12:21

De UEFA heeft een gevestigde naam aangesteld als scheidsrechter bij de Champions League-return tussen Ajax en FC Rostov. De Serviër Milorad Mazic moet het duel in Rusland in goede banen leiden, meldt de Europese voetbalbond maandag. Hij floot eerder dit jaar de wedstrijd om de Europese Supercup tussen Real Madrid en Sevilla FC. Ook was hij actief op het Europees kampioenschap in Frankrijk.

Op het EK kwam Mazic drie keer in actie. Naast de groepswedstrijden Ierland-Zweden en Spanje-Turkije had hij ook de leiding over het duel tussen België en Hongarije in de achtste finale. Vorig seizoen stelde de UEFA de Serviër onder meer aan voor de kraker in de kwartfinale van de Champions League tussen Paris Saint-Germain en Manchester City en de Europa League-topper tussen Manchester United en Liverpool.

Nederlandse fans kunnen Mazic ook kennen van de wedstrijd tussen Oranje en IJsland, een jaar geleden in de ArenA. Na een rode kaart voor Bruno Martins Indi verloor Nederland dat cruciale duel met 0-1.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen