'Newcastle wil contract Krul verlengen en overweegt verhuur'

23 augustus 2016, 11:21

Nu Jasper Cillessen in verband wordt gebracht met een transfer naar FC Barcelona, kijkt Ajax om zich heen op zoek naar een vervanger voor de doelman. De Amsterdammers lieten hun oog vallen op Tim Krul, die met Newcastle United degradeerde naar het Championship. Newcastle lijkt Krul niet te willen verkopen, maar voor een huurdeal te gaan.

Dat meldt onder meer Voetbal International. Krul staat nog tot de zomer van 2017 onder contract bij Newcastle en daarom wil die club zijn contract verlengen, omdat hij anders na de verhuurperiode transfervrij de deur uitloopt. Op die manier kan Newcastle weer over Krul beschikken bij een eventuele promotie naar de Premier League.

Newcastle-trainer Rafael Benítez reageert tegenover The Chronicle op een mogelijk vertrek van Krul. "We moeten afwachten en op zoek gaan naar de beste oplossing. Allereerst denken we natuurlijk aan de belangen van de club, dat is logisch. Daarna ook aan die van de speler. Hopelijk kunnen we tot een constructie komen waarin iedereen zich kan vinden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen