Traoré geniet van tropisch weer in Rostov aan de Don

23 augustus 2016, 22:14

Als er morgen (woensdag) in Rostov aan de Don wordt afgetrapt voor de return tussen FC Rostov en Ajax in de laatste voorronde van de Champions League, dan tikt het kwik in de thermometers nog steeds de 30 graden Celsius aan. Ajax-spits Bertrand Traoré vindt dat heerlijk.

"Ik speel het liefst als het zo warm mogelijk is. Het weer bevalt me hier wel", zegt Traoré op de officiële website van Ajax. De aanvaller uit Burkina Faso weet wat er op het spel staat tegen Rostov. "De komende wedstrijd is heel belangrijk voor de club en de fans. De club heeft het nodig om elk seizoen Europees te spelen. Dat is voor mij als huurling natuurlijk ook belangrijk: het draait om Europees voetbal en de eerste plek in de competitie. Voor mij allemaal belangrijk. Ik concentreer me op al die doelen."

De eerste ontmoeting tussen Ajax en Rostov eindigde vorige week in de Amsterdam ArenA in een 1-1 gelijkspel. "Rostov speelde een goede wedstrijd", blikt Traoré terug. "Ik heb de keeper ook gefeliciteerd met zijn goede reddingen. Woensdag is een andere dag en een andere wedstrijd. Ik ga er alles aan doen om goals te maken. Dat is in elk geval mijn ambitie."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen