De Treffers loopt over van trots: "Onze Jasper"

25 augustus 2016, 14:25

Jasper Cillessen heeft zijn droomtransfer naar FC Barcelona te pakken en daar is men in Groesbreek en omstreken uitermate trots op. De Treffers, de club waar het voor de 27-jarige goalie allemaal begon, heeft via haar website duidelijk gemaakt dat het ontzettend trots is op de oud-keeper van NEC en Ajax.

"Trots. Fier. Hoe u het ook wilt noemen, wij zijn het!", valt er te lezen op de website van De Treffers. "Jasper groeide in zeer snel tempo uit tot eredivisiekeeper bij NEC, landskampioen bij Ajax en international bij het Nederlands elftal. Een volgende mooie stap in dit geniale jongensboek is er bijna niet. Maar we hebben het hier over onze Jasper Cillessen. De volgende mooie stap is gekomen. FC Barcelona. FC BARCELONA! Oké, nog eenmaal in een volzin: onze Jasper Cillessen wordt keeper bij FC Barcelona", schrijven de amateurs vol trots.

Bij De Treffers kan men zich nog goed herinneren hoe Cillessen was toen hij nog piepjong was. "Jasper Cillessen begon toen hij kon lopen met voetballen. Voor school, na school, altijd. Jasper was en is een liefhebber en Jasper kende de weg van zijn ouderlijk huis op de Generaal Gavinstraat naar ons Sportpark Zuid misschien nog wel eerder dan de weg naar de wc", zo klinkt het. "Jasper begon met clubvoetbal op het moment dat hij mocht qua leeftijd. In de F-jeugd en de E-jeugd was zijn enthousiasme al groot en aanvankelijk startte Jasper als voetballer. Het duurde echter niet lang voordat Jasper, ondanks zijn geringe lengte toen, zijn plaats in het doel vond. En nooit meer afstond. Dat Jasper talent had hadden veel mensen al snel gezien."

De Treffers zag Cillessen al op negenjarige leeftijd naar NEC gaan en dat was het begin van nog veel meer moois. Inmiddels heeft Cillessen vijf jaar bij Ajax gekeept en maakt hij dus de transfer naar Barça. "De volgende stap is een onwerkelijke maar ook een stap waarvoor Jasper altijd keihard is blijven werken. FC Barcelona. De Treffers is ontzettend trots en blij dat jeugd exponent Jasper deze mooie stap maakt en feliciteert Jasper met deze geweldige stap. Daarnaast wensen we Jasper ontzettend veel succes, plezier en geluk toe in Barcelona. Hadden we al geschreven dat we trots waren?"

Foto: website De Treffers

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen