Vd Looi mist Andrade, Anastasiou lovend over Church

26 augustus 2016, 15:46

Willem II en Roda JC Kerkrade zijn na drie speelronden respectievelijk de nummers twaalf en veertien van de Eredivisie. Wellicht zullen beide ploegen hier aan het einde van de rit voor tekenen, maar coaches Erwin van de Looi en Yannis Anastasiou weet dat de situatie bij een nederlaag zomaar weer kan veranderen.

Van de Looi: "Duel met Ajax mooi gevolg geven"

De coach van Willem II kan weer beschikken over Anouar Kali, maar heeft ook minder nieuws. Bruno Andrade kan namelijk niet spelen tegen Roda JC. "Hij heeft in de ArenA een tik gehad, waar hij nu nog steeds last van heeft. Een zware blessure is het gelukkig niet, maar hij zal morgen nog ontbreken", aldus Van de Looi, die benieuwd is naar de tegenstander van zaterdag. "Roda JC speelt vaak met een wisselend systeem en samenstelling. Daardoor heeft de ploeg veel mogelijkheden, vooral in de omschakeling. Wij moeten gewoon spelen zoals we tegen Ajax gedaan hebben, en dan kunnen we daar een mooi vervolg op geven."

Anastasiou prijst aanwinst Church

Op zijn beurt blikt ook Yannis Anastasiou, de trainer van Roda JC, vooruit op het duel in Tilburg. Het is de vraag of hij de kersverse aanwinst Simon Church zal zal inzetten. "Dani Schahin heeft een blessure en Nestoras Mitidis heeft nog wat tijd nodig. We willen wedstrijden winnen en goals maken, vandaar de keuze om Church te halen. Ik heb met Simon samengewerkt bij Reading FC. Hij is international van Wales, heeft een sterk lichaam, is een slimme jongen en kan een goal maken. Hij is een balvaste spits. Hopelijk kan hij het snel laten zien", zegt Anastasiou tegen Roda JC TV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen