Van de Looi baalt van remise, Anastasiou tevreden

27 augustus 2016, 23:19

Willem II-coach Erwin van de Looi vindt dat zijn elftal zaterdag meer had verdiend in de thuiswedstrijd tegen Roda JC Kerkrade. De Tilburgers moesten voor eigen publiek tegen de Limburgse ploeg genoegen nemen met een 0-0 gelijkspel. "Met alle respect voor Roda JC, maar dit soort wedstrijden moeten we winnen. Ik baal ervan dat het niet gelukt is", sprak de oefenmeester na afloop op de persconferentie.

"We hebben gespeeld voor de drie punten. We wilden een vervolg geven aan het goede resultaat tegen Ajax (1-2 winst, red.). Daar hebben we vanaf de eerste minuut hard voor gewerkt", aldus Van de Looi. "We hadden een goede fase na rust, waarin we Roda JC echt onder druk hadden en veel kansen kregen. In de slotfase hebben we wel te gehaast gespeeld. Ik ben tevreden dat we voor de eerste keer de nul houden. Als team stonden we goed en we hebben er alles aan gedaan om te winnen."

Roda JC-trainer Yannis Anastasiou kan leven met de remise. "Het was onze intentie om compact te spelen. Tot de 88ste minuut hebben we dat goed gedaan. Gelukkig ging de kans van Falkenburg daarna mis", reageerde de Griekse coach. "We hebben zelf twee goede kansen gehad op een doelpunt. Ik ben tevreden met één punt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen