Ronaldo staat voor comeback, Messi hervat training

7 september 2016, 14:53

De supporters van Real Madrid kunnen snel weer genieten van Cristiano Ronaldo. Komende zaterdag al, waarschijnlijk. De Portugese ster heeft de training weer hervat en lijkt in de competitiewedstrijd tegen Osasuna zijn rentree te kunnen vieren na de EK-winst met Portugal en de daaropvolgende vakantie.

Ronaldo nam na de gewonnen EK-finale, waarin hij uitviel met een knieblessure, een tijdje rust. Samen met Karim Benzema heeft de kersvers Europees voetballer van het jaar nu de training hervat bij Real Madrid. Benzema werd de afgelopen tijd gehinderd door een heupkwetsuur. Real Madrid won in de eerste competitiewedstrijden van het seizoen van Real Sociedad (3-0) en Celta de Vigo (2-1).

Bij FC Barcelona is Lionel Messi weer verschenen op het trainingsveld. De vedette ontbrak in de nacht van dinsdag op woensdag wegens een lichte blessure aan het schaambeen bij Argentinië, dat in de WK-kwalificatiereeks van de CONMEBOL met 2-2 gelijkspeelde bij Venezuela. Messi trainde woensdag individueel bij Barça, het is nog niet duidelijk of hij zaterdag kan spelen tegen Alaves.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen