Messi kan in actie komen, Zidane hekelt transferverbod

9 september 2016, 14:38

Lionel Messi is fit genoeg bevonden om dit weekend zijn opwachting te maken in de thuiswedstrijd van FC Barcelona tegen Alavés. Dat heeft coach Luis Enrique vrijdag bevestigd tijdens de persconferentie voor het duel met de promovendus. Messi keerde van de Argentijnse ploeg terug met een lichte liesblessure.

"Hij is fit genoeg om in actie te komen", zei Luis Enrique. "Ik heb met hem gesproken en we weten hoe het ervoor staat met hem. We moeten zijn situatie wel in de gaten gouden en kijken wat het beste voor hem is", aldus de coach van Barça. "We hebben hem onderzocht."

Zidane: "Het is absurd"

Ondertussen heeft trainer Zinedine Zidane op de persconferentie voor het duel van Real Madrid met Osasuna (thuis) gezegd dat hij stevig baalt van het transferverbod tot en met januari 2018 van zijn club, die donderdag werd gehandhaafd. "Ik begrijp er niets van, het irriteert me. Het is absurd", aldus Zidane, die wel tevreden is met zijn huidige spelersgroep. "Ik ben blij met de selectie. Het is een grote groep, met 24 waardige spelers."

Het wordt verwacht dat Real Madrid naar het internationale sporttribunaal CAS zal stoppen om de handhaving van het tranferverbod aan te vechten. "Ik hoop dat het veranderd wordt, het is absurd!", herhaalt Zidane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen