AZ boekt zakelijke overwinning op Willem II

10 september 2016, 20:43

AZ heeft de niet bijster spectaculaire thuiswedstrijd tegen Willem II winnend afgesloten. Treffers van Alireza Jahanbakhsh in de negentiende minuut en Levi Garcia in de extra tijd volstonden om de drie punten in eigen huis te houden.

AZ speelde, met het oog op de ontmoeting met het Ierse Dundalk aanstaande donderdag, met de handrem erop. De Alkmaarders lieten Willem II het spel maken en vertrouwden op de ijzersterke verdediging onder leiding van Ron Vlaar en Rens van Eijden. Willem II liet bij vlagen bijzonder aardig positiespel zien, maar miste de stootkracht om in de buurt van het vijandelijke strafschopgebied gevaarlijk te worden.

In de saaie tweede helft trok AZ zich nog nadrukkelijker terug op de eigen helft, met als doel de voorsprong over de streep te trekken. Dat lukte heel behoorlijk en de Tricolores kwamen niet verder dan een kopkans voor Fran Sol die het dak van het doel trof. Nadat Iliass Bel Hassani onder luid applaus zijn debuut voor AZ had gemaakt, liepen de Alkmaarders in de blessuretijd zelfs uit naar 2-0. Darryl Lachman verspeelde knullig de bal aan Friday, waarna Levi Garcia, die in de rust Jahanbakhsh had vervangen, zich ontdeed van Peters en de bal onder Lamprou door schoof.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen