De Vries staat voor Europees debuut tegen FC Barcelona

12 september 2016, 16:22

Dorus de Vries staat als 35-jarige doelman van Celtic een mooi avontuur te wachten. De keeper die zijn loopbaan begon in het shirt van SC Telstar komt met de Schotse club uit in de groepsfase van de Champions League. De kans is groot dat De Vries dinsdag onder de lat staat tijdens het Champions League-duel met FC Barcelona.

"Aan mijn tijd bij Telstar bewaar ik nog steeds heel warme herinneringen, aan met name Simon Kistemaker die mij als tiener liet debuteren. Zoals ik ook met ADO Den Haag unieke momenten heb meegemaakt, voor ADO maakte ik mijn officiële debuut in een volle Kuip tegen Feyenoord in 2003, een onvergetelijke ervaring", vertelt de ervaren sluitpost aan Voetbal International.

"Barcelona-uit gaat zeker genieten worden. Het is gewoon geweldig dat ik dit nog mag meemaken. Ik snap ook wel dat dit, op je 35tste debuteren in Europees verband en dan ook nog in de Champions League, niet zo heel vaak voorkomt. Celtic wil dit seizoen internationaal goed voor de dag komen. Laten we maar proberen ze van het scoren te houden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen