Enrique merkt niets van vermeende onrust binnen selectie

12 september 2016, 17:53

Hoofdtrainer Luis Enrique heeft niet het gevoel dat er onrust is ontstaan binnen de selectie van FC Barcelona door de nederlaag tegen Alavés. Enrique besloot acht wijzigingen door te voeren in het basiselftal voor het duel met de laagvlieger. Dat leverde echter een 1-2 nederlaag op.

De spelers zouden het niet eens zijn met de vele veranderingen in het team. "We praten elke wedstrijd na om dingen te corrigeren en andere aspecten te versterken, maar wat er tijdens die vergaderingen gebeurt is alleen van belang voor de spelers en de trainers", zo reageert de coach op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Celtic.

Na twaalf opeenvolgende overwinningen in de competitie was het de eerste nederlaag sinds lange tijd voor de Catalanen. "Dit team heeft een grote geschiedenis en het lijkt daarom dat we niet kunnen falen, maar toch kan dat soms gebeuren." Deze week wacht Celtic als opponent. De verwachting is dat Jasper Cillessen dan wederom onder de lat staat bij de Spanjaarden.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen