Dijks: "Vroeger at ik nog weleens een zak chips leeg"

13 september 2016, 15:44

Mitchell Dijks draaide in het eerste jaar na zijn terugkeer naar Ajax een prima seizoen, maar onder Peter Bosz heeft de linkspoot het tot dusver moeilijk. Heel Ajax had het overigens lastig, met tweemaal puntverlies in eigen huis en de uitschakeling in de voorronde van de Champions League. Dat heeft invloed op zijn stemming, zo schrijft hij in zijn maandelijkse column op de clubwebsite.

"De resultaten zijn tot nu toe niet helemaal waar we op hoopten. Dat heeft zijn weerslag op m'n humeur. Als het voetballend lekker gaat, gaat het met mijzelf ook goed. Na een verloren of teleurstellende pot ben ik heel erg op mezelf. Normaal ben ik een prater, een druktemaker zelfs. Maar bij grote teleurstellingen ga ik het contact juist uit de weg", aldus Dijks.

"Desalniettemin kijk ik met vechtlust uit naar dit seizoen. De start was misschien niet florissant, maar we gaan knokken voor de beste resultaten. Ik, maar ook het team is enthousiast. Dat voelt goed. Wanneer de sfeer goed is en de resultaten goed zijn, zie je dat direct aan me. Dan ben ik vrolijk, maak ik grappen en heb ik het hoogste woord in de kleedkamer."

Dijks probeert alles te doen wat hoort bij het leven van een topsporter. "Ik leef heel gezond en let goed op wat ik eet. Vroeger at ik nog weleens een zak chips weg of lepelde ik met liefde een pot chocopasta leeg. Dat gebeurt me nu niet meer. Ik blijf wel een emotionele eter, maar ga de grote boosdoeners uit de weg. Ik ben met eten goed bezig, dus het zou zonde zijn dat te verpesten. Al moet ik eerlijk bekennen dat ik soms echt wel zin heb in een hamburgertje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen