Robben optimistisch over herstel, Bayern wil verlengen

14 september 2016, 17:56

Na de dramatische blessure die hij vlak na de start van de voorbereiding opliep, ziet de wereld er weer een stukje rooskleuriger uit voor Arjen Robben. De 32-jarige flankenflitser heeft zich weer bij de groepstraining van Bayern München gevoegd en begint zijn comeback weer in het vizier te krijgen. Ondertussen wil zijn Duitse werkgever zijn contract verlengen.

Robben is op de weg terug, maar wil nog niet te hard van stapel lopen. "Het ziet er goed uit, maar ik heb wel geleerd dat ik niet te vroeg moet juichen", zegt de Oranje-captain tegen het videokanaal van Bayern. "We bekijken het per dag. Het ging vandaag heel goed, maar moeten steeds afwachten hoe mijn lichaam weer gaat reageren. Ik ga verder met trainen en er komen veel wedstrijden aan. Het is belangrijk om weer bij de groep te zijn en steeds sterker te worden", aldus Robben.

Bayern wil door met Robben

Terwijl Robben aan het revalideren is, zegt voorzitter Karl-Heinz Rummenigge dat Bayern de verbintenis van de Nederland wil verlengen. Net als Xabi Alonso (34) en Franck Ribéry (33) kan Robben een aanbieding verwachten. "We zijn met hen in gesprek en gaan wellicht met alle drie verder. Het is bekend dat onze coach (Carlo Ancelotti, red.) goed met oudere spelers kan werken. We hebben een goede mix in ons team", aldus Rummenigge bij Sport Bild.

De voorzitter geeft ook aan dat Robert Lewandowski hoogstwaarschijnlijk nog jaren bij Bayern zal blijven. De Poolse spits staat ook nog onder contract tot medio 2019.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen