Robben weer op de bank bij Bayern na 'zware' periode

16 september 2016, 12:55

Waar het deze dagen in Nederland steeds meer bewolkt aan het worden is, breekt voor Arjen Robben eindelijk weer de zon door. De Nederlandse vleugelaanvaller kan in de thuiswedstrijd tegen FC Ingolstadt van komende zaterdag zijn rentree maken bij Bayern München. Coach Carlo Ancelotti heeft op de persconferentie bevestigd dat de Oranje-captain op de reservebank zal plaatsnemen.

Robben traint vanaf afgelopen zondag weer met de groep mee bij Bayern en zit voor het eerst sinds 5 maart weer bij de wedstrijdselectie van de Duitse recordkampioen. Aan het einde van het vorige seizoen werd de flankenflitser geteisterd door blessureleed en aan het begin van de huidige jaargang raakte hij in het eerste oefenduel met Lippstadt 08 meteen weer geblesseerd. De geplaagde Groninger kwam op 13 november 2015 voor het laatst in actie voor het Nederlands elftal, in de oefeninterland tegen Wales (2-3 winst).

Robben verscheen al met een glimlach voor de camera van Bayern TV. "Het was een zware dreun en een zware periode, ik verloor al mijn energie", sprak de aanvoerder van Oranje over de spierblessure die hij negen weken geleden opliep. "Nu gaat het gelukkig weer goed. Het is nu zaak om weer terug in het ritme te komen", aldus onze landgenoot.

Naast Robben maakt ook Jérôme Boateng zijn comeback in de wedstrijdselectie van Bayern, zo heeft Ancelotti bevestigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen