Van de Looi boos: "Dit is onze eigen schuld"

17 september 2016, 23:38

Bij rust leek er niets aan de hand voor Willem II in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Door een vroege goal van Sol gingen de Tilburgers pauzeren met een 1-0 voorsprong en ze waren vastberaden de score in het tweede bedrijf op te voeren. Het werd echter 1-1. Na afloop was coach Erwin van de Looi kritisch op zijn eigen ploeg.

"Natuurlijk ben ik boos", mopperde Van de Looi bij de NOS. "Als je ziet wat je in de eerste helft op dat met legt, dat was prima. We leidden dik verdiend met 1-0 en hadden misschien ook de 2-0 moeten maken. Na de rust leken we tot de laatste vijftien minuten wel een andere ploeg, alsof we bang waren om te winnen. Hoe dat kwam? Je kent ook de statistieken en daaruit blijkt dat we al een tijdje thuis niet meer hebben gewonnen. Dan sluipt het er toch in."

"In de kleedkamer hebben we gezegd dat we op zoek zouden gaan naar de tweede treffer, maar dat hebben we na rust niet meer teruggezien", vervolgde Van de Looi. "Misschien was de tegengoal die we kregen ongelukkig, maar het was wel een tegengoal. Zoals we in de tweede helft speelden, dan roep je het over jezelf af. Het is vandaag onze eigen schuld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen