Bosz hekelt reacties op wissel van Ziyech: "Teveel balverlies"

20 september 2016, 15:22

Ajax won afgelopen zondag van Heracles Almelo (0-2). De zege kwam tot stand nadat Hakim Ziyech in de 64e minuut van de wedstrijd naar de kant werd gehaald. Dat leverde Peter Bosz na afloop uit verschillende hoeken commentaar op, maar de Ajax-trainer is het daar niet mee eens.

"Er is gewoon een speler gewisseld. Ik hoorde het woord 'boos' vallen bij verschillende mensen en dat irriteerde mij wel", aldus Bosz op de clubwebsite. "Dan heb ik het gevoel dat ze naar dingen gaan zoeken die er helemaal niet zijn. Deze jongen is nieuw bij de club en speelde een paar dagen later al. Dan is het normaal dat je hem na drie of vier wedstrijden een keer vroegtijdig naar de kant haalt", aldus Bosz.

"Zeker als dingen niet gaan zoals je vindt dat ze moeten gaan, want ik vond dat hij teveel balverlies leed, op een manier waarop hij dat normaal niet doet. Er is in korte tijd veel voor hem veranderd, dus nam ik hem even in bescherming. Dat was het, en niet meer."

Ziyech ging naar de kant met een gezicht als een oorwurm, maar daar had Bosz geen problemen mee. "Spelers moeten normaal blijven doen als ze naar de kant gaan, maar ze hoeven van mij ook niet blij te zijn. Hij gedroeg zich absoluut normaal en gaf iedereen een hand, dus dan vind ik het raar dat daar op een bepaalde manier naar gevraagd wordt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen