Willem II weer naar ArenA: "Huzarenstukje herhalen"

20 september 2016, 17:32

De loting voor de eerste ronde van de KNVB Beker pakte allerminst goed uit voor Willem II. De Tilburgers werden gekoppeld aan Ajax en staan zodoende voor een loodzware opdracht. Trainer Erwin van de Looi hoopt in Amsterdam de stunt van eerder dit seizoen te herhalen.

Eind augustus won Willem II verrassend met 1-2 in Amsterdam. "Ajax-uit is op papier altijd een lastige wedstrijd, maar we gaan hoe dan ook proberen het huzarenstukje van laatst te herhalen", zegt Van de Looi op de website van zijn club. Hij blijft echter realistisch. "Volgens mij zeggen ze dat resultaten uit het verleden geen garantie bieden voor de toekomst. Het Ajax van nu is een ander Ajax van toen, al geldt dat natuurlijk ook voor Willem II."

De Tilburgers zullen woensdag op volle oorlogssterkte aantreden in Amsterdam, laat de coach weten. "Voor ons en veel andere ploegen is dit de enige kans op een prijs dit seizoen. We zullen dus gewoon in de sterkst mogelijke opstelling spelen", aldus Van de Looi, die stelt dat Erik Falkenburg en Dico Koppers twijfelgevallen zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen