Bosz niet ontevreden: "Maar genoeg dingen kunnen beter"

20 september 2016, 19:15

Voor de tweede keer dit seizoen staat Ajax woensdagavond tegenover Willem II. Eerder dit seizoen ging de titelkandidaat met 1-2 onderuit tegen de Tilburgers, morgen kan de ploeg van Peter Bosz revanche nemen in de eerste ronde van de KNVB Beker. De coach ziet de wedstrijd echter als een op zichzelf staande wedstrijd.

"De resultaten zijn goed, maar er zijn nog genoeg dingen die beter kunnen. Dat pleit er aan de ene kant voor om wederom met dezelfde elf namen te starten, zodat we op die manier verder kunnen werken aan de vastigheden in het team. Aan de andere willen we de spelers met dit drukke programma niet overbelasten", zegt de trainer in zijn preview op de clubsite. "De wetenschap dat we een brede en sterke selectie hebben helpt daarbij. Ik ga daarom wel wat veranderen in de opstelling, maar de speelstijl zal hetzelfde blijven. Daar blijven we uiteraard gewoon aan werken."

Bosz probeert lering te trekken uit de nederlaag tegen Willem II in augustus. "Natuurlijk kijken we naar de vorige wedstrijd tegen Willem II. Daar moeten we van leren. Willem II is een ploeg die graag wil voetballen. Ze zakken niet alleen maar terug, ze durven vooruit te voetballen. Dat zag je ook in de vorige wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen