Zivkovic: "Ajax en ik zijn elkaar nog niet vergeten"

27 september 2016, 17:03

Richairo Zivkovic staat aankomende zondag met FC Utrecht tegenover Ajax, de club waar hij onder contract staat. De spits hoopt zijn kwaliteiten te kunnen laten zien tijdens de wedstrijd. "Ik loop al heel wat jaartjes mee als profvoetballer, het moet nu wel eens tot een doorbraak komen."

Zivkovic was de afgelopen weken belangrijk voor Utrecht met doelpunten tegen FC Twente en Sparta Rotterdam. Zelf vindt de aanvaller dat het daar ook wel tijd voor werd. "Of het gaat iets worden dit seizoen, of ik blijf stilstaan in mijn ontwikkeling. Natuurlijk ben ik nog jong, maar ik loop toch al wat jaartjes mee als profvoetballer. Het moet er nu wel van komen, dat durf ik wel te zeggen", aldus de 20-jarige spits tegenover Voetbal International.

Zondag krijgt Zivkovic in de Arena een kans om zijn eigenlijke werkgever te overtuigen. "Voor FC Utrecht zijn dat altijd speciale wedstrijden en voor mij zal het extra speciaal zijn. Ik ben er extra op gebrand wat te laten zien in De Arena. Ik wil daar goed presteren, met de ploeg", aldus de huurling, die nog regelmatig contact heeft met Amsterdam. "Ik hoor nog geregeld wat, telefonisch of via een appje, van Marc Overmars of van jongens die daar spelen. Ze zijn mij nog niet vergeten. En ik hen ook niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen