Rostov-trainer: "PSV evenwichtiger en stabieler dan Ajax"

27 september 2016, 19:11

Nadat FK Rostov in de voorronde Champions League al tegen Ajax speelde, treft de ploeg in de groepsfase in PSV opnieuw een Nederlandse club. Trainer Dmitri Kirichenko verwacht een lastiger duel dan tegen de Amsterdammers het geval was.

"We hebben hun laatste duels uitvoerig geanalyseerd en zijn op de hoogte van hun sterke en zwakke punten", aldus de trainer tijdens een persconferentie. Kirichenko denkt dat zijn ploeg het wel eens lastig kan gaan krijgen tegen de Nederlandse kampioen. "Ik denk dat PSV evenwichtiger en stabieler is dan Ajax. Ze hebben ook meer ervaring. Ik hoef alleen maar te wijzen op vorig seizoen, waarin ze in een groep met Manchester United, Wolfsburg en CSKA Moskou de volgende ronde haalden."

Het eerste Champions League-duel van Rostov ooit eindigde in een 5-0 nederlaag tegen Bayern München. "Het is duidelijk dat we hebben gefaald", toont Kirichenko zich realistisch. "Ik denk dat we niet goed konden omgaan met alle opwinding. Hopelijk gaat het woensdag beter. De voorbereiding was in ieder geval precies hetzelfde zoals we dat ook doen in de competitie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen