Groep F: Dortmund laat naast Real, Dost opnieuw trefzeker

27 september 2016, 22:44   Bijgewerkt: 27 september 2016, 23:31

De topper tussen Real Madrid en Borussia Dortmund is geëindigd in een 2-2 gelijkspel. De thuisploeg stond lange tijd op achterstand, maar kwam in de slotminuten van de wedstrijd langzij door een doelpunt van André Schürrle.

Al na een kwartier spelen kwam Real Madrid op voorsprong. Na een fraaie aanval was het Cristiano Ronaldo die de 0-1 binnenschoot. Nog voor rust kwam Dortmund echter weer op gelijke hoogte. De redding van Keylor Navas op een schot van Raphael Guerreiro was niet al te best, waardoor Pierre-Emerick Aubameyang de rebound kon binnenwerken.

Vlak voor rust leek Real nog weer op voorsprong te komen. Cristiano Ronaldo kopte binnen, maar werd afgevlagd wegens buitenspel. De 1-2 viel na de pauze alsnog. In de rebound was het verdediger Raphael Varane die binnen kon tikken bij de tweede paal.

Dortmund kreeg na de tegentreffer genoeg kansen op de gelijkmaker, maar keer op keer bracht Real-doelman Navas redding. De 2-2 kwam er echter alsnog. Met nog vijf minuten officiële speeltijd op de klok was het invaller Schürrle die hard binnenschoot.

Sporting

Bij Sporting was Bas Dost opnieuw van grote waarde. De Nederlandse spits scoorde tijdens de wedstrijd met Legia Warschau de tweede treffer in het met 2-0 gewonnen duel. Het betekende zijn vijfde doelpunt in vijf wedstrijden voor de Portugezen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen