Cocu baalt: "We doen onszelf weer zwaar tekort"

29 september 2016, 00:15

Net als twee weken geleden tegen Atlético Madrid (0-1 verlies) miste PSV in de uitwedstrijd tegen FC Rostov in de Champions League een strafschop. Mede daardoor moest de landskampioen genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel in Rostov aan de Don, tot teleurstelling van coach Phillip Cocu.

"We hadden hier kunnen winnen als we eens een strafschop benut zouden hebben, maar dat is kennelijk te moeilijk voor ons", mopperde Cocu na afloop voor de camera van Veronica. "In de eerste helft gingen er veel dingen niet goed bij ons. We kwamen te vaak in een één-tegen-één-situatie, waardoor we ook twee tegengoals kregen. Die konden we zien aankomen. We hadden het van te voren ook bekeken, het is hun manier van spelen. Dat hebben we gewoon slecht gedaan, waarover ik ook zeer ontevreden ben. Dat heb ik in de rust ook gezegd, na de pauze ging het vervolgens beter."

In de tweede helft had PSV de winst naar zich toe kunnen trekken, maar Davy Pröpper miste een strafschop. "Ik word er hopeloos van", vervolgde Cocu. "We laten opnieuw twee punten liggen, voor de tweede keer doe je jezelf zwaar tekort." De oefenmeester vreest dat hij Jorrit Hendrix voorlopig moet missen. De middenvelder viel uit met een knieblessure. "Komend weekend ontbreekt hij sowieso", besloot Cocu.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen