Kraker in Friesland: "PSV beste team van de Eredivisie"

29 september 2016, 17:11

Dat PSV na zeven speelronden bij de bovenste teams staat in de Eredivisie, verrast uiteraard niemand. Maar dat sc Heerenveen bijna evenveel punten heeft als de Eindhovenaren, is wel bijzonder te noemen. De Friezen krijgen komend weekend bovendien de kans om PSV te verslaan en de kampioen te passeren op de ranglijst, al verwacht sterspeler Sam Larsson dat de klus heel lastig gaat worden.

"PSV heeft in mijn ogen het beste team van de Eredivisie", zegt de aanvaller op de clubsite over de kraker van zaterdagavond. "Zij hebben op elke positie een amazing player en spelen Champions League. Dat is een ander niveau dan Heerenveen. Thuis willen we altijd winnen, maar we mogen niet vergeten tegen wie we spelen. PSV is de grote favoriet, als we in een mooie wedstrijd gelijkspelen, zou ik al tevreden zijn.''

Heerenveen staat keurig op de vierde plaats na zeven wedstrijden. "We hebben nog niet de beste tegenstanders gehad. Tegen PSV moet blijken waar we echt staan, het is een sterk en ervaren team met veel individuele klasse." De ploeg uit Eindhoven wist de laatste vier seizoenen niet te winnen bij Heerenveen. "Daar denkt niemand bij PSV aan. Die wedstrijden zijn historie. In voetbal gaat het altijd om de volgende wedstrijd. Dat zij woensdag Europees hebben gespeeld kan wel in ons voordeel zijn. We moeten er een gevecht van maken", besluit Larsson, die overigens opgeroepen is voor de nationale ploeg van Zweden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen