Streppel: "Hopen op een spektakelstuk tegen PSV"

30 september 2016, 18:23

Jurgen Streppel hoopt dat het treffen met landskampioen PSV een aantrekkelijke wedstrijd tot gevolg heeft. De trainer laat tijdens de persconferentie van vrijdag weten voor de winst te gaan, maar beseft dat dat niet gemakkelijk gaat worden.

"Gezien de stand op de ranglijst is het wel een heel mooi duel", doelt Streppel op de vierde plaats van sc Heerenveen. "Natuurlijk zijn we goed bezig, maar van een heuse topper is geen sprake. PSV is een topclub, dat zijn wij absoluut nog niet. Laten we niet denken dat we PSV zo maar even met 3-0 kloppen. Maar het duel leeft bij de supporters en het stadion zit morgen vol en dat is waar je voor voetbalt. We hebben er zin in."

Dat Heerenveen momenteel vierde staat is verdiend, zo denkt Streppel. "We staan waar we staan, maar natuurlijk kan het over een paar weken weer heel anders zijn. Ik denk dat PSV wel een goed gevoel heeft overgehouden aan de wedstrijd met Rostov, maar laten wij het lekker over onszelf hebben. We houden wel rekening met PSV, maar hopen er vooral ook een spektakelstuk van te maken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen