Nouri: "Als ik ergens anders ga voetballen is dat mét Ajax"

18 oktober 2016, 09:17   Bijgewerkt: 18 oktober 2016, 09:27

Abdelhak Nouri kreeg maandagavond voor de competitiewedstrijd van Jong Ajax tegen De Graafschap (4-2) de Bronzen Stier uitgereikt. Zijn collega Hakim Ziyech mocht de award voor beste speler van de eerste periode overhandigen aan de jongeling. "Geweldig. Iemand waar ik enorm tegenop kijk, reikt hem uit aan mij. Ik hoop dat ik hem ook een keer mag uitreiken."

Als het aan Nouri ligt, staat hij spoedig met de middenvelder op het veld in plaats van bij de beloften. "Ik wil zeker nu kijken of ik de Eredivisie al aankan. Je wacht erop om het daar ook te kunnen doen", zegt hij in gesprek met FOX Sports. "Tot nu toe is dat alleen niet zo en moet je het gewoon bij Jong Ajax doen."

Dat de negentienjarige Nouri nog niet veel minuten maakt in de hoofdmacht, ligt ook aan de grote concurrentie. Zo zaten Nemanja Gudelj, Jairo Riedewald en Richedly Bazoer afgelopen weekend gewoon op de bank. Aan een verhuurperiode wil hij echter niet denken. "Mijn doel is nog steeds om hier in de ArenA te gaan voetballen en als ik ergens anders ga voetballen is dat mét Ajax."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen