Hulshoff: "Er vol op klappen mochten we balverlies lijden"

20 oktober 2016, 16:40

Sipke Hulshoff wil vrijdag in de thuiswedstrijd tegen FC Oss een strijdend SC Cambuur zien. Hulshoff staat voorlopig, samen met Arne Slot, voor de selectie bij de Leeuwarder club na het ontslag van Rob Maas afgelopen weekend. Hulshoff en Slot waren de assistenten van Maas.

"Rob is een goede en aardige kerel die ontzettend veel energie in de club en het team stak. Hij is ook nog eens een op en top professional. Als je kijkt naar de wedstrijden is het ook haast ongelofelijk dat we staan waar we staan. Maar aan de andere kant liegen cijfers niet en moeten we nu als club ook door", zegt Hulshoff op de clubwebsite over de breuk met Maas. Cambuur is met elf punten uit tien wedstrijden de nummer veertien van de Jupiler League.

Hulshoff vindt het verstandig dat Cambuur de tijd neemt in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer. "Het voornaamste is nu dat er weer rust wordt gecreëerd rondom de club. Arne Slot en ik kunnen harstikke goed samenwerken, we denken wat voetbal betreft over veel dingen hetzelfde en kennen elkaars specifieke kwaliteiten", stelt Hulshoff. "Voor nu is dit de beste oplossing voor de club."

Vooruitblikkend op het bezoek van FC Oss aan Leeuwarden, zegt Hulshoff over de speelwijze van Cambuur: "Er moet vooral veel energie in zitten. Iedereen moet altijd in beweging zijn en er vol op klappen mochten we de bal eens verliezen. Als we dat doen gaan de supporters ons daar ook bij helpen. En dan moet hij uiteraard nu ook eens in het netje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen