Pasveer mist karakter bij PSV: "Gaat om een stukje beleving"

26 oktober 2016, 08:42   Bijgewerkt: 26 oktober 2016, 11:13

Remko Pasveer wijt de nederlaag van PSV in het bekertoernooi tegen Sparta (3-1) aan het ontbreken van de juiste instelling bij de Eindhovenaren. De doelman kreeg het idee dat de regerend landskampioen het bekertoenooi niet serieus neemt.

Pasveer, die opnieuw onder de lat stond als vervanger van Jeroen Zoet, baalt niet zozeer van de fouten die PSV maakte, maar wel van de mentaliteit van zijn ploeggenoten. "Ik zeg niet dat je geen fouten mag maken, iedereen kan fouten maken. Maar het gaat om een stukje beleving. Jezelf vrij krijgen, een pass geven, er verdedigend staan. Dat is iets wat ik vanavond niet bij ons heb teruggezien", aldus de doelman in gesprek met FOX Sports.

De 3-1 van Sparta leek zowel Pasveer als verdediger Nicolas Isimat-Mirin zich te mogen aanrekenen. De doelman verwijt zichzelf echter niets. "Zaterdag hadden we precies zo'n situatie en toen ging het wel goed. Nu gaat het verkeerd, omdat we die bal laten lopen. Dat is een beetje scherpte, denk ik. Zaterdag was die er wel en nu niet."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen