Bosz wijzigt basisopstelling Ajax op alle elf posities

26 oktober 2016, 17:24   Bijgewerkt: 26 oktober 2016, 20:01

Ajax-coach Peter Bosz heeft zijn basisopstelling voor het bekerduel met Kozakken Boys van woensdagavond (aftrap om 18.00 uur) flink omgegooid. Ten opzichte van De Klassieker tegen Feyenoord van afgelopen zondag (1-1), wordt iedere positie door een andere speler ingevuld.

Diederik Boer krijgt, net als vorig seizoen, in bekerwedstrijden de kans om zich te laten zien. De keeper heeft Kenny Tete, Jairo Riedewald, Matthijs de Ligt en Mitchell Dijks voor zich staan. De Ligt scoorde in de vorige ronde tegen Willem II (5-0 winst) bij zijn debuut in de Amsterdamse hoofdmacht. Dat gold toen ook voor Abdelhak Nouri, die tegen Kozakken Boys samen met Donny van de Beek en Riechedly Bazoer op het middenveld staat. De aanval wordt gevormd door Anwar El Ghazi, Mateo Cassierra en Vaclav Cerny.

In 2007 ging Ajax ook in de KNVB Beker op bezoek bij Kozakken Boys, dat toen pas na verlenging met 1-2 verslagen werd in Werkendam.

Opstellingen

Kozakken Boys: Den Hartog; Jakoba, Pollemans, Mulder, Monteiro; Mendes Moreira, Van Nuland, Stout, Sönmez; Ignacio, El Azzouti.

Ajax: Boer; Tete, Riedewald, De Ligt, Dijks; Van de Beek, Bazoer, Nouri; El Ghazi, Cassierra, Cerny.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen