Nouri: "Ben niet het type dat angst heeft op het veld"

26 oktober 2016, 20:39

Ajax wist woensdagavond in de tweede ronde van de KNVB Beker zonder problemen af te rekenen met Kozakken Boys, dat in 2007 nog een verlenging tegen de Amsterdammers wist te forceren in het bekertoernooi. Coach Peter Bosz opteerde voor elf nieuwe spelers ten opzichte van De Klassieker, waardoor Abdelhak Nouri ook weer zijn kans kreeg.

Nouri was meteen weer een uitblinker aan de zijde van de Amsterdammers. Met zijn lichtvoetigheid, handelingssnelheid en twee assists was hij van grote waarde voor Ajax. "Ik doe gewoon mijn best en probeer er het beste van te maken. Ik heb mezelf beloond, met mijn spel en de betrokkenheid bij de doelpunten", zegt de bescheiden Nouri voor de camera van FOX Sports.

"Ik ging hier toch wel weer met een beetje gespannen gevoel naartoe, nadat mijn moeder me succes had gewenst", geeft Nouri toe. "Maar ik wist dat ik gewoon moest knallen. Dat is volgens mij wel gelukt. En bovendien: zodra ik het veld op kom, ben ik niet het type dat dan nog angst heeft. Ik focus me dan voor honderd procent en doe dan gewoon wat de trainer zegt", aldus het grote talent.

Nouri werd na het laatste fluitsignaal omringd door jonge fans. "Ik ben tevreden met mijn spel en ik ben blij dat de fans graag met mij op de foto willen, al ben ik dat nog niet echt gewend", lacht de middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen