Bosz niet geheel tevreden: "Het is geen arrogantie"

29 oktober 2016, 23:23

Peter Bosz was na afloop van het duel met Excelsior (1-0) blij met de overwinning, maar zag dat er veel ruimte voor verbetering was in het spel van Ajax. De trainer denkt niet dat zijn spelers de Rotterdammers onderschat hebben en vindt dan ook niet dat er gesproken kan worden van arrogantie.

"Je moet Excelsior in een hoog tempo kapot spelen. Dat heb ik in de hele eerste helft niet gezien. Na rust ging dat beter en hadden ze het moeilijk", aldus Bosz in gesprek met FOX Sports. "Ik denk niet dat het arrogantie is van onze kant. Als je het de spelers vraagt, zullen ze zeggen dat ze Excelsior absoluut niet hebben onderschat. Maar het is misschien wel iets wat in het onderbewuste meespeelt."

Bosz probeerde zijn spelers in de pauze en tijdens het duel nog aan te sturen. "Ik ben in de rust niet boos geweest, maar ik heb wel duidelijk aangegeven wat ik beter wilde zien. Wij hebben geen ploeg om opportunistisch te spelen en moeten het juist hebben van goed voetbal", aldus de trainer, die aangeeft bezig te gaan met het spel van de Amsterdammers. "De perfecte wedstrijd bestaat niet en ook met dit duel ga ik weer aan de slag. Er blijft altijd verbetering mogelijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen