Bosz denkt met wijntje en sigaartje na over El Ghazi

30 oktober 2016, 09:18

Peter Bosz liet Anwar El Ghazi wegens teleurstellende prestaties buiten de wedstrijdselectie voor het met 1-0 gewonnen duel met Excelsior van zaterdagavond. Toen de trainer dat vrijdag tegen de vleugelaanvaller zei, volgde een conflict op de training. Het kostte hem voorlopig zijn plek in de A-selectie, maar het is nog de vraag wat Bosz verder gaat doen met de Oranje-international.

Na afloop van de wedstrijd tegen Excelsior vroeg de NOS aan Bosz naar de vervolgstappen rond El Ghazi. Hij hulde zich in nevelen. "Ik ben met deze wedstrijd bezig geweest. Ik heb daar niet over nagedacht. Dat ga ik vanavond doen met een lekker wijntje en een goed sigaartje", sprak de keuzeheer van de Ajacieden.

El Ghazi werd eerst op basis van sportieve gronden uit de wedstrijd gezet, daarna werd hij wegens zijn reactie uit de A-selectie van Ajax gezet. "Ik kan er maar elf opstellen en kan ze niet allemaal tevreden stellen. Bij Ajax willen we veel goede spelers hebben. Het is aan de wisselspelers om mij te overtuigen", stelt Bosz.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen