KNVB sprak woensdag al met Van Gaal over functie

29 maart 2017, 22:18

De KNVB zou woensdag al hebben gesproken met Louis van Gaal over een mogelijke functie bij de KNVB. Dat heeft Jean Paul Decossaux, commercieel directeur bij de KNVB, laten weten aan de NOS. Daarnaast voerde de voetbalbond ook al diverse gesprekken die moeten leiden tot het aanstellen van een nieuwe bondscoach.

Het doel van de gesprekken is het vinden van een nieuwe bondscoach voor Oranje. Daarnaast bekijkt de KNVB de hele organisatiestructuur van de voetbalbond. Daarbij staan alle functies, waaronder die van technisch directeur Hans van Breukelen tot die van bondsvoorzitter Michael van Praag tot die van Decossaux ter discussie. De KNVB zet in op een nieuwe organisatiestructuur waarbij een bestuursvoorzitter de leiding moet krijgen.

Voor de rol van bestuursvoorzitter lijkt Van Gaal de belangrijkste kandidaat te zijn. Over die nieuwe functie moet voor 1 oktober duidelijkheid zijn. De KNVB heeft als doelstelling om voor de volgende interland, 31 mei tegen Marokko, duidelijkheid te hebben op alle vlakken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen