Breuer ondanks gebroken hand inzetbaar

11 mei 2007, 14:31   Bijgewerkt: 11 mei 2007, 15:15

Michel Breuer is ondanks een gebroken hand, die hij woensdag in het duel met Ajax opliep, inzetbaar voor SC Heerenveen. De verdediger trainde de afgelopen dagen met een speciale bandage maar dat lijkt hem niet in de weg te staan om zondag toch op het veld te verschijnen.

De oorzaak van de blessure is niet bekend, maar Breuer stapte donderdagochtend met een pijnlijke hand uit zijn bed. In het ziekenhuis wees onderzoek uit dat de voormalig speler van Excelsior een bot in zijn hand heeft gebroken. De mandekker zal tegen Ajax linksback staan, zijn plaats in het centrum wordt ingenomen door de van een schorsing teruggekomen Peter Hansson. 

Overigens kan trainer Gert-Jan Verbeek ook gebruik maken van Miralem Sulejmani. Het Servische talent was een half jaar geschorst, maar de schorsing liep vrijdag af. Overigens liggen Sulejmanis voormalige club Partizan Belgardo en Heerenveen nog steeds met elkaar in de clinch. Partizan wil een hogere vergoedingsom voor Sulejmani dan de Friezen willen betalen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen