PSV en VVV akkoord over transfersom Amrabat

1 maart 2008, 09:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nordin Amrabat kan naar PSV. De landskampioen heeft met VVV Venlo een akkoord bereikt over de transfersom voor de jonge aanvaller, die er nu persoonlijk uit moet zien te komen met de Eindhovenaren. Naar verluidt is PSV bereid om 2,3 miljoen euro te betalen, eenzelfde bedrag als SC Heerenveen eerder bood.

"De clubs zijn eruit. Nordins vader en ik zullen binnenkort een gesprek aangaan om te kijken welke rol PSV voor hem in gedachten heeft", zegt Winnie Haatrecht, de zaakwaarnemer van de Nederlandse jeugdinternational, in De Telegraaf. "Nee, Nordin is daar zelf niet bij. Die blijft zich op het voetballen concentreren."

Overigens doet VVV Venlo er verstandig aan om de transfer al snel rond te maken, want bij degradatie kan Amrabat voor een schijntje weg. Zijn contract in Venlo bevat immers de clausule dat hij bij degradatie voor een gelimiteerde transfersom van 175.000 euro mag vertrekken. En hoewel VVV op dit moment boven de rode streep staat, is de voorsprong op hekkensluiter Willem II slechts vijf punten.

Vrijdag was Amrabat met twee doelpunten nog de grote smaakmaker in de wedstrijd tussen Vitesse en VVV, die de Limburgers met 1-3 wonnen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen