Pelle, Medunjanin, Koenders en Agustien mogen weg bij AZ

26 juni 2008, 09:16   Bijgewerkt: 26 juni 2008, 09:29

AZ hoopt nog voor de start van de competitie een aantal spelers te kunnen verkopen. Onder meer Graziano Pelle, Haris Medunjanin, Milano Koenders en Kemy Agustien mogen bij een goed bod vertrekken uit Alkmaar, meldt AD Sportwereld.

Met name voor Pelle, die vorig jaar met veel bombarie gekocht werd, is interesse vanuit het buitenland, vertelt technisch directeur Marcel Brands. "Er is interesse vanuit Italië. Hij heeft goed gepresteerd bij het toernooi van Toulon met de Italiaanse selectie en zal ook naar de Olympische Spelen gaan. We volgen de ontwikkelingen."

Overigens is Pelle niet de enige speler die vorig jaar gekocht werd, die nu alweer mag vertrekken. Hetzelfde geldt voor Milano Koenders. De verdediger kwam een jaar geleden over van RKC, maar liet in Alkmaar geen beste indruk achter.

Voor AZ staat maandag de eerste training van het seizoen op het programma. Brett Holman, Gill Swerts, Niklas Moisander en Nick van der Velden zijn tot dusver de belangrijkste aanwinsten van de club voor de komende jaargang. Of daar nog aanwinsten bij komen, kan Brands niet zeggen. "We hebben nog spelers op het oog, maar het ligt er helemaal aan of die beschikbaar kunnen komen voor AZ. We hebben twee posities waarop we ons nog willen en kunnen versterken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen