Bahia staat open voor avontuur bij Oranje

7 december 2009, 20:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

André Bahia staat open voor een interlandloopbaan bij Oranje. De verdediger van Feyenoord is daarmee in korte tijd de tweede Braziliaan die aangeeft oren te hebben naar een carrière als international bij Nederland. Douglas van Twente ging hem voor.

"Ik ben nu niet bezig met Oranje, alleen maar met Feyenoord. Maar mochten ze me vragen om voor Nederland uit te komen, dan zal ik er over nadenken", verklaart Bahia in Sportweek. De kans is wel klein dat de Feyenoorder daadwerkelijk het Oranje-shirt aantrekt. Zijn voorkeur gaat namelijk uit naar Brazilië. "Voetballen voor mijn eigen nationale elftal, voor Brazilië, blijft mijn droom. Maar als dat niet mogelijk blijkt en ik kan wél voor Nederland spelen, waarom niet?"

Om voor de huidige nummer drie van de FIFA-ranglijst uit te mogen komen, moet Bahia wel in het bezit zijn van een Nederlands paspoort. Voorlopig heeft hij dat nog niet. "Nee, maar misschien vraag ik later ook nog een Nederlands paspoort aan, hoor. Volgens mij kan dat gewoon, dus wie weet…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen