Baros lijkt Liverpool nu echt beu

Ger
28 juli 2005, 15:19

Een vertrek van Milan Baros bij Liverpool hangt nadrukkelijk in de lucht. Pavel Paska, de zaakwaarnemer van de Tsjech, maakte bekend dat hij een gesprek heeft gevoerd met Schalke 04. "Ik heb gesproken met Rudi Assauer, de manager van Schalke", zei Paska. "De naam van Baros is zeker gevallen. Maar Schalke is slechts één van de vele geïnteresseerde clubs, meer niet."

Naast de club uit de Bundesliga hengelt ook het Engelse Aston Villa naar de diensten van de 23-jarige spits. Minder concrete interesse is er van Olympique Lyon, Valencia en West Ham United. Het gesprek van Paska met Schalke komt enigszins onverwacht. De zaakwaarnemer verklaarde onlangs nog dat Baros bij Liverpool wilde blijven. "Alle activiteit rond een vertrek van Milan is stopgezet, zodat hij in alle rust kan spelen voor Liverpool", verklaarde Paska twee weken geleden.

Vermoedelijk heeft de beslissing van trainer Rafael Benitez om Baros buiten de basiself te laten in de wedstrijd tegen FBK Kaunas in de voorronde van de Champions League de transferperikelen weer op gang gebracht. Verder is Baros na de komst van Peter Crouch van Southampton nog verder gezakt in de spitsenrangorde bij Liverpool. Andere rivalen voor een plek in de voorhoede zijn ook Fernando Morientes, Djibril Cissé en Anthony Le Tallec.

Doordat Benitez de Tsjech alleen opstelde in vriendschappelijke wedstrijden, is hij extra interessant voor Europese topclubs. Een ploeg als Lyon kan Baros na een transfer zonder problemen inzetten in de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen