België: Anderlecht en Club Brugge winnen

21 augustus 2005, 13:19

Anderlecht is na drie speelronden de trotse lijstaanvoerder van de Belgische Jupiler League. De Brusselse ploeg won zaterdagavond ook haar derde competitiewedstrijd, ditmaal met 3-1 van Germinal Beerschot. Ook Club Brugge kwam zaterdagavond tot winst.

De zege van Anderlecht tegen Beerschot kwam zeer moeizaam tot stand. Beerschot, dat nog altijd puntloos was in België, kwam in de eerste helft zelfs verrassend op voorsprong door een treffer van Dosunmu. Nenad Jestrovic (2x) en Mpenza bezorgden de ploeg van Frank Vercauteren vervolgens alsnog de volle winst.

Westerlo, dat evenals Anderlecht haar eerste twee competitiewedstrijd gewonnen had, leed zaterdagavond haar eerste puntverlies. De wedstrijd tegen RC Genk, met Orlando Engelaar in de basis, eindigde in 1-1. Club Brugge, dat in eigen huis met 1-0 won van Roeselare, kwam hierdoor op gelijke hoogte met Westerlo. Ook Charleroi heeft na drie speelronden zeven punten verzameld. Door een doelpunt van Gregory Christ won Charleroi met 1-0 van Excelsior Moeskroen.

Zondagavond speelt Standard Luik nog een thuiswedstrijd tegen Sint Truiden. Bij winst nestelt Standard zich naast Anderlecht aan kop van de Belgische competitie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen