Boze Mourinho kritisch over Robben

15 augustus 2005, 13:11

Arjen Robben heeft geen goede beurt gemaakt tijdens de eerste competitiewedstrijd van Chelsea. De linksbuiten werd al in de rust door trainer José Mourinho gewisseld voor aanwinst Shaun Wright-Phillips. "We speelden in de eerste helft veel te traag en wie niet functioneert staat er naast", is de dreigende taal van de Portugese coach.

Chelsea won zaterdag, door een doelpunt in blessuretijd van Hernán Crespo, nipt met 1-0 van promovendus Wigan Athletic. Na afloop van de wedstrijd was Mourinho niet mals in zijn kritiek. "Wij verdienden de punten niet. Ik heb medelijden met Wigan. Met hun toewijding, inzet en organisatie verdienden ze het niet om te verliezen. Aan onze kant was het spel te slecht om waar te zijn. Mijn spelers leken ongemotiveerd en dat heb ik ze in de rust verteld."

Arjen Robben werd, evenals Eidur Gudjohnsen, in de rust gewisseld door Mourinho. "Na rust ging het heel wat beter. Ik zal het altijd accepteren als een individu een fout maakt, maar ik kan het niet aanvaarden als je niet als ploeg speelt. Iedereen moet de tactische organisatie respecteren. Wie dat niet kan, staat er naast", aldus de boze hoofdtrainer van de regerend landskampioen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen